Van alles en nog wel meer

Geplaatst op Zondag 5 januari 2014

Het nieuwe jaar is begonnen! Alweer een jaar om het dagboek van al onze dieren te vullen! Ik heb weer heel wat te vertellen, dus laat ik snel beginnen!

We beginnen met Oscar. Die is maar druk! Knappe dingen leren op de hondenschool, spelen met zijn nieuwe vriendin, wandelen en natuurlijk de feestdagen vieren.

Op de hondenschool zijn we begonnen met midgetgolfen. Dit filmpje is van de eerste keer. Dat wordt binnenkort een hole in one!

Bekijk deze video op YouTube

Een collega en goede vriendin heeft momenteel een hond te logeren. Lara, een prachtige Duitse staande langhaar van 7 jaar oud. Vorige week hebben we in Beetsterzwaag in het bos gewandeld. Jammer genoeg wel aan de lijn, Oscar vanwege het jagen, Jara omdat het toch wat spannend is een logeerhond vlak voor oud en nieuw los te laten lopen. Het maakte de honden niet eens zoveel uit, die hadden lol voor tien!

Bekijk deze video op YouTube

Omdat wij ze ook graag los wilden laten spelen zijn we gisteren naar het omheinde losloopveld geweest. Dat was een groot succes! Ze hadden de grootste lol samen! Gelukkig kwam Lara ook al snel terug toen ze de sloot in sprong. Dat ben ik met Oscar niet gewend, maar gelukkig liep het goed af en konden ze weer verder spelen. Ik heb ook heel veel foto’s gemaakt, actiefoto’s zijn leuk! De gekste poses zitten er tussen!

Bekijk deze video op YouTube

De papegaaien hebben zich vanmorgen lekker uitgeleefd tijdens de grote schoonmaak. Ik had prachtig licht in de vogelkamer en kon daardoor mooie foto’s van ze maken. Ik heb ook een filmpje van ze gemaakt. Ik begon te filmen omdat Kaela zo enthousiast grit uit het bakje aan het smijten was, toen ik net klaar was met stofzuigen. Vervolgens had Charlie ook wel belangstelling in het bakje met grit en dat leverde leuke interactie op. Het filmpje duurt wat lang, maar ik vind het heel interessant om de interactie zo te zien.

Bekijk deze video op YouTube