Van Harte Stinker

Geplaatst op Zaterdag 1 maart 2014

Vandaag is Oscar jarig! Gefeliciteerd lieve stoere man! Vier jaar is hij geworden.

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Hij ging mank lopen en bleek HD te hebben. Dan geheel tegen de verwachting in de mogelijkheid om te kunnen opereren. Een mogelijkheid die we met beide handen aangegrepen hebben. De operatie was zwaar, de eerste twee weken waren een hel. Daarna ging je langzaam opknappen en moest je ook gaan revalideren in de hydrotrainer. Dat deed je geweldig goed, ondanks je grote afkeer van water! Gelukkig was er ook zoveel leuks dit jaar. Samen speuren, samen trainen. Elke donderdag gaan we naar les en hebben we veel lol. We hebben verschillende workshops gevolgd en je vindt het allemaal even leuk! Je hebt dit jaar een enorme ontwikkeling in beheersing en concentratie laten zien en daardoor heb je mij vaak versteld laten staan hoe goed je dingen kan. En natuurlijk hebben we het afgelopen jaar ook genoten van veel wandelen en fietsen, lekker samen de pootjes strekken.

Wat er nu nog ligt is je enorme angst voor de dierenarts en medische handelingen. Daar zijn we al hard mee bezig, we doen mee aan de teamclinic. Een volgende keer zal ik er meer over schrijven, voor nu volstaat het dat ik er alle vertrouwen in heb dat we dat goed gaan krijgen!

Om van jou verjaardag een feestje te maken zijn we lekker gaan speuren! Het zonnetje scheen, Juf Nella heeft drie leuke sporen uitgezet en jij hebt met veel plezier door het bos gesjeesd! En bij thuiskomst kreeg je taart. Runderorenleverworst taart met 4 “kaarsjes”!