Vakantie!

Geplaatst op Donderdag 10 juli 2014

We zijn een weekje op vakantie geweest! Naar Luxemburg, in een huisje met goed omheinde tuin. Zo was het feest voor ons en voor Oscar. Voor Charlie, Kaela, Otje en Pluk werd goed gezorgd door mijn lieve vriendinnen.

We hebben ons prima vermaakt in het kleine landje. Alles is goed aan te rijden en we zijn dan ook in veel plaatsen geweest. Natuurlijk Luxemburgstad, Vianden, Clervaux, Diekirch en Wiltz. Oscar gedroeg zich elke keer uitstekend! In Luxemburg schrok hij zich wezenloos toen we onder een spoorbrug stonden een er een trein over de brug reed. Maar 10 minuten later zaten we op een terras om wat te eten en lag hij zich keurig te gedragen! De kanjer! Wij hebben dus genoten, ook al hebben we alle kastelen nu alleen van de buitenkant gezien, hondjes mochten er niet in!

De tuin was heerlijk. Niet al te groot, maar groot genoeg om te zonnen, rollen, snuffelen, spelen, balletjes vangen en te hooperen! Ik heb nog niet echt naar de rest van de vakantiefoto’s gekeken, maar hier vast een paar van Oscar!