Verwennerij

Geplaatst op Donderdag 20 november 2014

Vandaag is iedereen verwend!

De papegaaien hebben, zeer tegen mijn gewoonte in, een snoepstok gehad. Aangezien Charlie en Kaela hem allebei hebben wilden, hebben ze elkaar wel even bezig gehouden. Uiteindelijk was alles op en keerde de rust terug, beide moe en tevreden.

Oscar kreeg vanmorgen oordruppels. Dat was geen verwennerij hoor, dat was dierenmishandeling volgens hem. Hij kreeg daarna wel een lekker runderoor, dat beviel hem wel. Smiddags hebben we ook nog in een heerlijk zonnetje een lange wandeling gemaakt en toen was zijn dag weer goed.

Vorige week is hij ook verwend. Toen hebben we les gehad in hoe we hem kunnen masseren. Door de rugpijn gaat hij zijn lijf anders gebruiken en kan hij last van zijn spieren krijgen. Met massage kunnen we hem helpen soepel te blijven en zijn spieren te ontspannen. We hebben hem al een keer van top tot teen gemasseerd en dat vond hij heerlijk, dus dat gaan we zeker vaker doen!

De katten zijn het meeste verwend. Ik ben eens langs de winkels gegaan en heb hun zolderruimte wat meer aangekleed. Twee krabpalen, speelgoed, knusse plekjes om te slapen. Alles is ook weer schoon en netjes, dus ze kunnen spelen, rennen en slapen zoveel als ze willen! Alle nieuwe spullen werden natuurlijk uitgebreid onderzocht. Ik had alleen mijn mobiel mee, dus erg mooi zijn de foto's niet geworden. Maar ze geven wel een leuke indruk van hoe ze alles bekijken en uitproberen!

Afgelopen zondag was onze wekelijkse les hoopers met Oscar binnen. We waren maar met twee honden, dus dat ging prima. Meestal als we ineens binnen trainen, vindt Oscar dat heel moeilijk. Maar hij leek het volkomen normaal te vinden en ging hartstikke vrolijk en geconcentreerd aan het werk. Ik heb de eerste oefening gefilmd en daar is dat heel mooi op te zien.

Bekijk deze video op YouTube

We hebben vorige week ook voor het eerst in tijden weer gewandeld met zijn grote kleine vriendin Lizzy. En dat vonden ze beide heel gezellig, al bleek dat niet zo uit het ene kiekje dat we gemaakt hebben haha!

Nu het weer vroeg donker is, moeten we weer aan de slag met lampjes als we willen fietsen. Ik heb natuurlijk goede lampen op mijn fiets en Oscar krijgt een veiligheidshesje aan en lampjes om. Zo is hij goed zichtbaar!